Hi, How Can We Help You?
  • Email Address: visa@visumtyrkia.com

Forsikring

Forsikring

Forsikring for Visum til Tyrkia

De som søker om visum til Tyrkia ved den tyrkiske ambassaden i Oslo, må ha en sykeforsikring som dekker alle kostnader som kan oppstå i forbindelse med akuttlegebesøk, sykehusbehandling eller transport til Norge av medisinske årsaker eller dødsfall. Visum forsikring må dekke kostnader på minst 30 000 euro og må gjelde i hele Tyrkia under hele oppholdet.

turkiet-försäkring

 

Kun tyrkiske forsikringer aksepteres for fullstendig søknad om visum. Med vår forsikring kan du føle deg trygg både med visumsøknaden og under oppholdet i Tyrkia.

Her finner du et eksempel på hvordan det vil se ut når du kjøper forsikring hos oss som er akseptert av den tyrkiske ambassaden i Oslo.

Turkiet-försäkring

Du må kunne bevise når du søker at du har en medisinsk reiseforsikring. Du må også ha med deg forsikringsbeviset under reisen, da du kanskje må vise det ved innsjekking til Tyrkia.

Forsikringen er også et av de viktigste dokumentene for en fullstendig visumsøknad ved den tyrkiske ambassaden i Oslo. Mange søkere får avslag bare fordi de har feil forsikring når de søker.
Vi i Visum Tyrkia selger forsikringer for kun 690 kr i 30 dager, nesten halv pris sammenlignet med andre forsikringsleverandører på markedet.

Våre leverandører er de største forsikringsselskapene i Tyrkia, som Quick Sigorta, Demir Sigorta, Anadolu Sigorta, Allianz, Nippon, Axa. De er vellkjent av Tyrkias Ambassader og er gyldige rundt om i Tyrkia.

Hvis du ønsker å få et reiseforsikringsforslag til Tyrkia, vennligst kontakt oss ved å klikke på den grønne knappen til høyre eller, vennligst send en e-post med fullt navn, fødselsdato, nasjonalitet og reisedato.

Vi er bare et klikk unna å gi deg den rimeligste forsikringen for et visum i Tyrkia. Hvis du har et reisedokument, fremmedpass eller et pass som er kvalifisert for visum til Tyrkia, så er du på rett sted.

Fyll ut skjemaet nedenfor for å kjøpe forsikring

     

    Loading