Hi, How Can We Help You?
  • Email Address: visa@visumtyrkia.com

Personvernerklæring

Personvernerklæring

Vår politikk

Velkommen til Visumyrkia.com-nettstedet (“nettstedet”) som drives av Visum Tyrkia Vize Hizmetleri (“selskapet”, “vi”, “oss” og/eller “vårt”). Nettstedet drives av selskapet og er opprettet for å gi informasjon om selskapet og tilby hjelp, råd og muligheten til å administrere reisevisum online for alle land (“selskapstjenester”) til besøkende på nettstedet (“du”, “din/ din”). Denne personvernerklæringen utgjør selskapets policy som dekker informasjon inkludert personlig identifiserbar informasjon (“Personlig informasjon”) og annen informasjon samlet inn fra nettstedets besøkende.

Informasjonen vi samler inn;

Når du samhandler med oss ​​via nettstedet, kan vi samle inn personopplysninger og annen informasjon fra deg som beskrevet nedenfor.
Personopplysninger som du oppgir via nettstedet
Vi samler inn personopplysninger fra deg i tilfeller der du frivillig oppgir dem, for eksempel når du kontakter oss med spørsmål, svarer på en av våre undersøkelser, registrerer deg for tilgang til selskapets tjenester eller bruker noen av selskapets tjenester, for eksempel håndtering av reisevisum . Denne informasjonen kan samles inn via alle våre kontaktkanaler (e-post, nettprat eller telefon). Personopplysningene vi samler inn er nødvendige data som vi trenger for å behandle reisevisum og kan inkludere følgende: e-post, telefonnummer, ankomstdato, ankomststed, reiseårsak, hjemmeadresse, hjemland, telefonnummer, navn, etternavn , fødselsdato, fødested og fødeland, statsborgerskap , kjønn, passnummer, dato for passutstedelse, passutstedelsessted, passbilde, skannet kopi av personopplysningssiden til pass, religion, familieinformasjon (foreldres og partnernes navn, etternavn, fødested, fødeland og yrke), arbeidsoppgaver (yrke, arbeidsgivers navn og adresse), destinasjonsadresse . Når selskapet samler inn personopplysninger, tilbyr vi også en lenke til denne personvernerklæringen. Ved frivillig å gi oss personopplysninger godtar du vår bruk av disse i samsvar med personvernreglene. Hvis du oppgir personopplysninger på nettstedet, er du klar over, og godtar, at disse personopplysningene kan overføres fra din nåværende plassering til selskapets kontorer og servere samt tredjeparter som er oppført her i USA.

Annen informasjon

Ikke-identifiserbar informasjon: Når du samhandler med selskapet gjennom nettstedet, vil vi motta og behandle viss personlig, men ikke-identifiserbar, informasjon. Slik informasjon som er samlet inn passivt via ulike teknologier, kan foreløpig ikke brukes til å identifisere deg. Selskapet kan lagre slik informasjon og informasjonen kan også inkluderes i databaser som eies og vedlikeholdes av selskapets partnere, agenter og tjenesteleverandører. Siden kan bruke slik informasjon og kombinere den med andre data for for eksempel å spore antall besøkende til hver side på nettsiden, og domenenavnene fra de besøkendes internettleverandører. Det er viktig å merke seg at ingen personopplysninger er tilgjengelige eller brukt i denne prosessen.

Informasjonskapsler:

I driften av nettstedet brukes en teknologi kalt “informasjonskapsler”. En informasjonskapsel er en liten løkke med informasjon som datamaskinen som kjører nettstedet vårt gir til nettleseren din hver gang du besøker nettstedet. Våre informasjonskapsler gir ekstra funksjonalitet til nettstedet og hjelper oss med å analysere bruken av nettstedet på en mer nøyaktig måte. For eksempel kan nettstedet vårt legge igjen en informasjonskapsel i nettleseren din som lar deg besøke nettstedet uten å oppgi passordet ditt mer enn én gang i forbindelse med besøket. Vi samler ingen personopplysninger i forbindelse med bruk av informasjonskapsler. Bortsett fra i tilfeller hvor du har gitt ditt samtykke til dette. I de fleste nettlesere er det en “hjelp”-del i verktøylinjen. Les her for mer informasjon om hvordan du mottar varsler når du mottar en ny informasjonskapsel og hvordan du slår dem av. Vi anbefaler at du lar informasjonskapslene være på, da de lar deg dra nytte av noen av funksjonene på nettstedet.

Samle personopplysninger:

I et kontinuerlig forsøk på å bedre forstå og hjelpe brukerne våre, gjennomfører selskapet ofte undersøkelser angående kundebase, interesser og atferd basert på personopplysningene og annen informasjon gitt til oss. Disse undersøkelsene kan kompileres og analyseres på aggregert basis, og selskapet kan dele disse aggregerte dataene med sine tilknyttede selskaper, agenter og forretningspartnere. Selskapet kan også avsløre samlet brukerstatistikk for å beskrive tjenestene våre til nåværende og potensielle forretningspartnere og andre tredjeparter for juridiske formål.

Vår bruk av dine personopplysninger og annen informasjon

Selskapet bruker personopplysningene du oppgir i samsvar med det som er angitt i personvernerklæringen. Hvis du oppgir personopplysninger for et bestemt formål, vil vi bruke disse personopplysningene i forbindelse med oppgaven de ble gitt for. Hvis du for eksempel kontakter oss på e-post, vil vi bruke personopplysningene du har oppgitt for å gi deg svar på spørsmålet ditt eller for å løse problemet ditt. Hvis du også oppgir personopplysninger for å få tilgang til selskapets tjenester, vil vi bruke disse personopplysningene for å gi deg tilgang til disse tjenestene og for å overvåke din bruk av tjenestene. Selskapet og dets datterselskaper og tilknyttede selskaper (“tilknyttede selskaper”) kan også bruke dine personlige data og annen personlig og ikke-identifiserbar informasjon som samles inn gjennom nettstedet for å forbedre innholdet og funksjonaliteten på nettstedet, for å bedre forstå brukerne våre og forbedre tjenestene våre. Selskapet og dets partnere kan bruke denne informasjonen til å forstå personlige reisemønstre og for å kontakte deg i fremtiden for å fortelle deg om tjenester vi tror kan være av interesse for deg. Hvis vi gjør dette, vil hver melding vi sender ut inneholde instruksjoner om hvordan du kan “velge bort” fra å motta fremtidige meldinger. I tillegg, hvis du ikke lenger ønsker å motta ytterligere kommunikasjon fra oss, eller hvis du ønsker å få navnet ditt fjernet fra vår e-postliste, vennligst kontakt oss som angitt nedenfor.

Hvis selskapet har til hensikt å bruke personopplysninger på en måte som ikke er i samsvar med denne personvernerklæringen, vil du bli informert om dette før, eller i forbindelse med, personopplysningene som samles inn.

Vår utlevering av dine personopplysninger og annen informasjon

Selskapet driver ikke med å selge informasjonen din. Vi anser denne informasjonen som en viktig del av vårt forhold til deg. Det er imidlertid visse tilfeller hvor vi kan dele dine personopplysninger med visse tredjeparter uten å varsle deg om dette. Hvilke anledninger dette er er oppgitt nedenfor:
Virksomhetsoverføringer: Når vi utvikler virksomheten vår, kan vi selge eller kjøpe virksomheter eller eiendeler. Ved salg av selskapet, fusjoner, omorganisering, oppløsning eller lignende kan Personopplysninger inngå som en del av de overførte eiendelene.

Relaterte selskaper: Vi kan også dele dine personopplysninger med våre relaterte selskaper for formål i samsvar med denne personvernerklæringen.

Agenter, konsulenter og relaterte tredjepartsselskaper: Selskapet, som mange andre virksomheter, ansetter noen ganger andre selskaper for å utføre visse forretningsrelaterte funksjoner: Eksempler på disse er funksjoner inkludert levering (FedEx eller UPS) bruk av visumagenter for besøk til ambassader , databasevedlikehold og behandling av betaling. Når vi engasjerer andre selskaper til å utføre disse funksjonene, gir vi dem informasjonen de trenger for å utføre sin spesifikke funksjon.
Juridiske krav: Selskapet kan avsløre dine personopplysninger hvis dette er påkrevd ved lov eller i god tro om at denne handlingen er nødvendig for å (i) oppfylle juridiske forpliktelser, (ii) beskytte selskapets rettigheter eller eiendom, (iii) for å handle under presserende situasjoner for å beskytte den personlige sikkerheten til nettstedets brukere eller for å beskytte publikum, eller (iv) for å beskytte mot juridiske risikoer.
Partnere: Vi kan også dele dine personopplysninger med partnere for formål i samsvar med denne personvernerklæringen.

Dine alternativer

Du kan bruke nettstedet uten å oppgi noen personopplysninger. Hvis du velger å ikke oppgi noen personopplysninger, kan du heller ikke bruke noen av selskapets tjenester, inkludert men ikke begrenset til å få hjelp fra kundeservice, administrere visum eller hente eksisterende informasjon. Du kan også velge bort å motta meldinger fra selskapet. Hver melding vi sender deg vil inneholde informasjon om hvordan du velger å “velge bort” videre kommunikasjon.
Online markedsføring vi bruker:
Vi bruker Google AdWords og Google AdWords Remarketing for å markedsføre selskapet vårt på nettet. Adwords remarketing vil vise relevante reklamemeldinger skreddersydd for deg ved hjelp av informasjonskapsler basert på hvilke deler av Visaturkiet.com du har besøkt. DENNE KAPIKEN KAN IKKE BRUKES TIL Å IDENTIFISERE DEG ELLER FÅ TILGANG TIL DATAMASKINEN. Informasjonskapselen som brukes informerer kun om at “Denne personen har tidligere besøkt denne siden, så vis dem en reklamemelding relatert til siden”. Google AdWords Remarketing gir oss muligheten til å tilpasse markedsføringen vår slik at den passer dine behov og kun viser den annonseringen som er relevant for deg.
Hvordan velge bort remarketing- og annonseringsmeldinger Hvis du ikke ønsker å delta i vår Google AdWords-remarketing, kan du velge å melde deg ut ved å gå til Googles Ads Preference Manager. Du kan også velge å velge bort tredjeparts informasjonskapsler ved å gå til www.networkadvertising .org/choises/

Unntak

Denne personvernerklæringen dekker ikke andre personopplysninger som samles inn av selskapet på noen annen måte enn via nettstedet. Denne personvernerklæringen gjelder ikke for uønsket informasjon som du gir til selskapet via nettstedet eller på andre måter. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, informasjon lagt ut på offentlige områder av nettstedet, for eksempel blogginnlegg (samlet “offentlige områder”), ideer til nye produkter eller modifikasjoner av eksisterende produkter og andre uønskede bidrag (samlet “uønsket informasjon” ). All uoppfordret informasjon anses som ikke-konfidensiell og selskapet kan reprodusere, bruke, avsløre eller distribuere slik uoppfordret informasjon til andre uten begrensninger eller attribusjon.

Mindreårige

Selskapet samler ikke inn personopplysninger om mindreårige under 13 år. Hvis du er under 13 år, ikke send inn noen personlig informasjon på nettstedet. Vi oppfordrer foreldre og foresatte til å overvåke mindreåriges internettbruk og hjelpe oss med å håndheve denne personvernerklæringen ved å instruere deres mindreårige barn om ikke å sende inn personlig informasjon på denne siden uten deres samtykke. Hvis du har grunn til å tro at noen under 13 år har gitt personopplysninger til selskapet via nettstedet, vennligst kontakt oss og vi vil gjøre vårt ytterste for å slette alle slike data fra våre databaser.

Lenker til andre nettsteder

Denne personvernerklæringen gjelder kun for nettstedet. Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av selskapet (“tredjepartsbedrifter”). Retningslinjene og prosedyrene vi beskriver her gjelder ikke for tredjepartsselskaper. Linkene fra denne siden representerer ikke at selskapet oppfordrer til bruk av, eller har gjennomgått, tredjepartsselskapets nettsted. Vi foreslår at du kontakter disse nettstedene direkte for informasjon om deres personvernregler.

Sosiale nettverk

Du kan velge å koble ulike sosiale nettverk til siden. Disse eies og/eller kontrolleres av tredjepartsselskaper (inkludert, uten
enhver begrensning, Facebook og Twitter) (disse nettstedene og tjenestene blir samlet referert til som “sosiale nettverk”). Når du velger å bruke en av tjenestene for sosiale nettverk, vil du dele informasjonen din (som inkluderer personopplysninger hvis du velger å dele denne typen informasjon) med disse sosiale nettverkene. Som med andre tredjepartstjenester, er informasjonen du deler gjennom sosiale nettverk styrt av personvernreglene og vilkårene som tilbys av disse leverandørene og ikke av retningslinjene vi beskriver her. Du kan også være i stand til å endre personverninnstillingene dine på disse sosiale nettverkene for for eksempel å kontrollere hvilken informasjon det sosiale nettverket deler med andre tjenester, inkludert selskapet. Når du deler siden vår på sosiale nettverk, vil vi samle inn relevant informasjon som er nødvendig for å aktivere sidens tilgang til sosiale nettverk. Men du oppgir påloggingsinformasjonen din, for eksempel passordet ditt, direkte til det sosiale nettverket (og ikke til selskapet). Som en del av denne integrasjonen vil det sosiale nettverket gi selskapet tilgang til visse opplysninger du har gitt til nevnte sosiale nettverk, og vi vil bruke, lagre og avsløre denne informasjonen i samsvar med denne personvernerklæringen og, hvis og i den grad det er mulig. , det sosiale nettverkets personvernpolicy. Men husk at måten det sosiale nettverket bruker, lagrer og avslører informasjonen din på er styrt av retningslinjene til det sosiale nettverket, og som et resultat kan selskapet ikke holdes ansvarlig for personvernreglene som det sosiale nettverket bruker og som kan aktiveres og/eller åpnes via nettstedet.

Sikkerhet:

Selskapet tar alle rimelige skritt for å beskytte personopplysningene som samles inn gjennom nettstedet mot tap, misbruk og uautorisert tilgang, samt avsløring, endring eller sletting. Imidlertid er ingen Internett- eller e-postforbindelse helt sikker eller feilfri. Spesielt bør e-postmeldinger sendt fra nettstedet anses som usikre. Derfor bør du være årvåken med hvilken informasjon du sender til oss via e-post. Husk dette når du oppgir personopplysninger til selskapet via internett. Selskapet tilbyr en 24/7 hotline hvis du foretrekker å dele sensitiv informasjon over telefonen i stedet.

Andre vilkår:

Din tilgang til og bruk av nettstedet er underlagt vilkårene og betingelsene
Endringer i selskapets personvernregler:
Siden og selskapet kan endres fra tid til annen. Som et resultat av dette kan det fra tid til annen være behov for at selskapet gjør endringer i personvernreglene. Selskapet forbeholder seg retten til å oppdatere og endre denne personvernerklæringen når som helst uten forvarsel. Vennligst les denne policyen med jevne mellomrom og fremfor alt før du sender inn personopplysninger til oss. Denne personvernerklæringen ble sist oppdatert på datoen angitt ovenfor. Din fortsatte bruk av nettstedet etter endringer og revisjoner av personvernreglene betyr at du godtar vilkårene i de endrede personvernreglene.
Tilgang til informasjon; Underleverandør:
For å holde informasjonen din korrekt, oppdatert og fullstendig, kontakt oss som nedenfor. Vi vil ta alle rimelige tiltak for å oppdatere eller korrigere personopplysningene som vi har lagret og som du allerede har oppgitt via nettstedet.
Ta kontakt med oss ​​dersom du har spørsmål angående selskapets personvernpolicy eller håndtering av informasjon på nettstedet.
Du kan også kontakte oss ved å sende en e-post til kontak@visumtyrkia.com

Informasjon for innbyggere i Det europeiske økonomiske fellesskap (EEC):

Denne delen av personvernreglene gjelder kun hvis du går inn på nettstedet vårt fra et land innenfor EU eller et annet medlemsland i Det europeiske økonomiske fellesskapet (“EEC”). Delen er et supplement til informasjonen i personvernerklæringen.
Visa Tyrkia er en behandlingsansvarlig for håndtering av informasjon som er definert som personopplysninger i henhold til gjeldende databeskyttelseslov (“personopplysninger”). Denne informasjonen samles inn via nettstedet vårt og e-post enten direkte fra deg eller fra reisebyråer som handler på dine vegne.

JURIDISK GRUNNLAG FOR DATAHÅNDTERING: Vi håndterer personopplysninger for de formålene som er angitt i personvernerklæringen. Vårt rettslige grunnlag for å behandle personopplysninger inkluderer behandling som er nødvendig for å oppfylle kontrakten mellom oss (for eksempel for å gi deg tjenesten du ber om og for å identifisere og autentisere deg slik at du kan bruke nettstedet); behandling som er nødvendig for å overholde lovkrav og gjeldende revisjonsstandarder og for å kunne utlevere forespurte detaljer til politiet og andre tilsynsmyndigheter; behandling som er av legitim interesse (for eksempel for å kommunisere med deg om våre produkter og tjenester og for å gi deg markedsføringsinformasjon). Når vi behandler dine personopplysninger med ditt samtykke, kan du når som helst trekke tilbake dette samtykket ved å kontakte oss (bruk kontaktinstruksjonene ovenfor), uten å påvirke den juridiske behandlingen som fant sted før datoen du trakk tilbake samtykket ditt.

EU REGISTRERINGSRETTER: EUs generelle databeskyttelsesforordning (GDPR) og andre gjeldende databeskyttelseslover gir visse rettigheter angående individuelle registreringsrettigheter. (“Registreringsrettigheter i EU”). Du kan nekte å dele visse personopplysninger med oss. I disse tilfellene kan vi ikke tilby noen av funksjonene til tjenestene våre. Disse rettighetene inkluderer, i henhold til gjeldende lov, retten til å få tilgang til eller korrigere personopplysninger, retten til å protestere mot eller begrense videre behandling, eller retten til å be om sletting av alle personopplysninger eller, hvis mulig, å få disse dataene flyttet til en ny tjenesteleverandør (“datamigrering”). Forespørsler om dette skal sendes til oss via kontaktmetodene som er oppført nedenfor. Du kan få tilgang til og endre visse personopplysninger ved å logge på nettstedet vårt og oppdatere kontoinnstillingene og andre funksjoner. I andre tilfeller vil vi bruke kommersielt rimelige tiltak for å gi deg rimelig tilgang til dine personopplysninger innen 30 dager etter forespørselen din til kontaktadressen nedenfor. Vi gir deg tilgang slik at du kan se gjennom, gjøre endringer eller be om sletting av dine personopplysninger. Hvis vi ikke kan oppfylle forespørselen din innen 30 dager, vil vi informere deg når vi kan gi deg tilgang. Hvis det av en eller annen grunn ikke er mulig å gi deg tilgang, vil vi gi en forklaring på dette. Når det er teknisk mulig, vil vi på forespørsel gi deg personopplysningene dine slik at du kan videreformidle dem til en annen behandlingsansvarlig. Vi beholder dine personopplysninger så lenge du har en konto hos oss og så lenge du bruker tjenestene våre eller fortsetter å gå tilbake til nettstedet vårt. Vi vil beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for formålene angitt i denne personvernerklæringen i den tiden som er nødvendig for å: gi deg tjenesten, utøve valgene og rettighetene du har bedt om, oppfylle våre kontraktsmessige forpliktelser, håndheve vilkårene for tjenesten og for å overholde alle juridiske og forskriftsmessige krav. Hvis du har utestående personvernproblemer som vi ikke har løst fullt ut etter at du kontaktet oss, har du rett til å kontakte din nasjonale databeskyttelsesmyndighet og sende inn en klage.

KONTAKT OSS: For alle forespørsler fra registrerte innbyggere i EU må du oppgi “Registreringsrettigheter for EU-borgere” i emnefeltet for forespørselen din og også inkludere navnet på tjenesten du ønsker å motta informasjon fra samt din egen kontakt informasjon. Hvis du har spørsmål eller ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt oss på kontak@visumtyrkia.com.