Hi, How Can We Help You?
  • Email Address: visa@visumtyrkia.com

Blog

augusti 28, 2020

Online Visum til Tyrkia, E-visum

Tyrkia visumregler varierer avhengig av hvilket land du kommer fra og hvilket pass du har. Noen passinnehavere må besøke Den Tyrkiske Ambassaden for å søke om visumavdelingen og noen kan få visum til Tyrkia på nett som også kalles E-visum.

Et E-visum er et offisielt dokument som tillater innreise til Tyrkia. Søker får visumet sitt elektronisk etter å ha lagt inn nødvendig informasjon og betaling som varierer avhengig av nasjonalitet.

Lenken for å laste ned e-visumet ditt er gitt i det siste trinnet hvor du får informasjon om at søknaden din er fullført. I tillegg vil den samme lenken bli sendt til deg for å laste ned ditt e-visum. Passkontrollører på flyplasser du lander på kan bekrefte e-visumet ditt på systemet deres. Det anbefales å ha med deg e-visumet på forhånd enten som en myk kopi (nettbrett, smarttelefon osv.) eller som en utskriftskopi.

 

Hvem kan få visum til Tyrkia på nett?

Statsborgere fra landene nedenfor har rett til e-visum Hvis at de har pass fra landet sitt og har gyldig oppholdstillatelse i Sverige eller fra et annet EU-land.

  • Afghanistan
  • Irak
  • Palestina
  • Pakistan
  • Egypt

Hvis du ikke ser landet ditt ovenfor, klikk her for å finne ut mer.

Vær oppmerksom på at innehavere av reisedokumenter, fremmed- eller fremmedpass ikke kan søke om visum til Tyrkia på nett. De kan kun søke om visum ved Den Tyrkiske Ambassaden i Oslo.

Bestill ditt Tyrkia E-Visa nå kun for 1400 NOK!

Fyll ut skjemaet og start prosessen nå

    Loading